Архива

 •  

  Олимпијске сеоске игре Србије у Куршумлији

   

  У понедељак, 18. септембра 2017. године, са почетком у 12 часова на теренима код Спортске хале у Куршумлији одржаће се Олимпијске сеоске игре.

  Такмичење се реализује у оквиру програма „МЛАДИ СУ ЗАКОН“ – Министарство омладине и спорта у сарадњи са Савезом за рекреативни спорт Србије, Туристичком организацијом Куршумлија и Спортско пословнимцентаром Куршумлија.

  Омладински волонтерски пројекат “Дању спорт а ноћу музика” спроводи Неформална група Омладински пук уз подршку Ресурс центра „Проактив-Ниш“.

  Такмичење се организује у следећим спортским дисциплинама:

  1. Одбојка на песку 2 на 2 (м – ж)
  2. Баскет 3 на 3 (м – ж)
  3. Народни вишебој (м – ж)
  4. Надвлачење конопца (м)

  Победници у свим дисциплинама стичу право учешћа на финалном такмичењу које се одржава 23. септембра у Аранђеловцу. За три првопласиране екипе обезбеђени су пехари, медаље и награде.

  Пријава за учешће на Играма је бесплатна, а можете је обавити: у Туристичкој организацији Куршумлије, на телефоне: 027 380 963 и 063 75 75 506 или на дан такмичења, најкасније до 18. септембра у 11 часова.

  Напомена: Један такмичар може наступити у више дисциплина уколико је на списку тих дисциплина и уколико се може уклопити у програм такмичења.

  Posted by Dušan Mitković @ 14:12